Rotterdamsche Handel- en Scheepvaart onderneming Barzilay B.V. - ScrapmaterialsRotterdamsche Handel- en Scheepvaart onderneming Barzilay B.V. - Logo BB InternationalRotterdamsche Handel- en Scheepvaart onderneming Barzilay B.V. - Logo Jac. Barzilay  


[ INLEIDING ]

De Rotterdamse Handel- en Scheepvaart Onderneming Barzilay B.V.
   
 
BB International BV, Anchors, High holding, Spek, Chain Cables, Chain fittings, Blue pin, Green pin, Shackles, Ropes, Steelwire, Lashing materials, Spare Parts, Materials Barzilay Rotterdam B.V., is een betrouwbaar adres om zaken mee te doen. Gedurende ons al meer dan 85 jarig bestaan hebben wij een hoop ervaring opgedaan op het gebied van het handelen in scheepsafvalstoffen.

De meest vertrouwde manier waarop u het oude metaal bij ons kunt aanbieden is het zelf brengen. Maar ook het laten ophalen maakt eveneens deel uit van de service die ons bedrijf u te bieden heeft. Het verwerken van de diverse metalen gebeurt milieuvriendelijk.
Transport van de metalen van en naar ons bedrijf toe verzorgen wij voor u met twee vrachtauto's. Tevens plaatsen wij gratis containers special voor u op de werkplaats en halen wij deze ook weer voor u op als deze vol zitten. Dus los slingerende metalen behoren met onze service tot het verleden. Er is ook een weegbrug aanwezig die tot 50 ton kan wegen en verder is er ook nog elektronische apparatuur aanwezig om zo snel mogelijk de juiste prijs voor uw metaal te bepalen.
BB International BV, Anchors, High holding, Spek, Chain Cables, Chain fittings, Blue pin, Green pin, Shackles, Ropes, Steelwire, Lashing materials, Spare Parts, Materials
Op onze werkplaats hebben wij een geschat vermogen van 1.500 ton metaal. Dit bestaat uit verschillende soorten en vormen. Bijvoorbeeld gebruikte kettingen in diverse diameters en schakels. Ook hebben wij een grote voorraad aan gebruikte ankers in diverse groten en maten zo variëren deze van 180 kg tot 16.500 kg. Ook verkopen wij touw trossen van Nylon, Polypropeleen, Manilla. Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien op onze website of anders moet u echt even een kijkje verder nemen zodat u een goed beeld krijgt van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.
De kracht van ons bedrijf zit in de variatie van artikelen die wij verhandelen. Daarnaast garanderen wij u dat de totale afwikkelen altijd milieuvriendelijk gebeurt en beschikken wij over eigen transportmogelijkheden om bijvoorbeeld afvalcontainers te plaatsen, GRATIS.

BB International BV, Anchors, High holding, Spek, Chain Cables, Chain fittings, Blue pin, Green pin, Shackles, Ropes, Steelwire, Lashing materials, Spare Parts, Materials Barzilay Rotterdam B.V. kunt u door de strategische ligging in de Rotterdamse haven goed bereiken. U vindt ons in de Maashaven, havennummer 1354.
 
  [ Products BR ]  
 
INLEIDING
  RECYCLEN VAN ALLE MATERIALEN